Returnarea produselor

Clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile calendaristice de la primirea comenzii. Dupa inregistrarea cererii de retur, vom trimite curierul sa ridice produsele de la client. Mentionam ca, in conformitate cu O.U.G. 34/2014, art 14, alin. 2, costurile de livrare pentru retur sunt suportate de catre consumator. Astfel, din suma restituita se vor opri 13.99 Lei, reprezentand cheltuielile de livrare pentru retur.

Clientul este direct responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor. Daca produsul returnat este intr-o stare nevandabila (nu mai poate fi vandut ca nou), ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand. In cazul in care clientul nu este de acord cu aceasta taxa i se va reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

In vederea procesarii si finalizarii cererii de retur, trebuie sa aveti in vedere urmatoarele aspecte:

  • produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, cu sigiliul si etichetele intacte;
  • contravaloarea produselor returnate poate fi restituita doar intr-un cont bancar.

Pasi de urmat pentru inregistrarea returului:

  • PASUL 1: Completati formularul de retur aflat mai jos.
  • PASUL 2: Vom trimite curierul sa ridice produsele de la dumneavoastra.
  • PASUL 3: In termen de 14 zile de la inregistrarea cererii de retur vi se va restitui contravaloarea produselor returnate.

Formular de returPrin trimiterea formularului de retur, utilizatorul confirma ca a citit si ca a inteles termenii si conditiile prezentate mai sus.